Logistika a skladovanie

IBP CONEX a PROLOGIS pokračujú v spolupráci

Jeden z popredných medzinárodných poskytovateľov distribučných nehnu- teľností, dnes oznámil predĺženie zmluvy s IBP Conex.

Tento európsky líder vo výrobe konektorov pre plynové, sanitárne a vykurovacie systémy si prenajíma 14 000 m2 skladovacích priestorov v ProLogis Parku Poznaň II.
ProLogis a IBP Conex podpísali prvú nájomnú zmluvu v roku 2005. Išlo o skladovacie priestory v ProLogis Parku Poznaň II.

„Výstavba logistickej siete je založená na presnom plánovaní všetkých jednotlivých prvkov,“ povedal James Williams, Commodity Manager – Indirect & NPI v IBP Conex. „Distribučné nehnuteľnosti sú dôležitou súčasťou tohto procesu, a preto sme hľadali dôveryhodného partnera ponúkajúceho vysokú kvalitu skladovacích priestorov a profesionálne služby. Vybrali sme si ProLogis a predĺženie našej nájomnej zmluvy ukazuje, že naša spolupráca je veľmi úspešná.“

„Budovanie úspešných a trvalých vzťahov s našimi zákazníkmi je dôležitým prvkom našej obchodnej stratégie,“ povedal Maciej Madejak, First ProLogis Vice President v Poľsku. „Pracujeme s mnohými známymi značkami, z ktorých sú niektoré lídrami na trhu v jednotlivých sektoroch. Rýchlymi a profesionálnymi reakciami na individuálne potreby zákazníkov pokračujeme v poskytovaní hodnoty, ktorá je viazaná na rast a znovuhodnotenie distribučných sietí. Každé predĺženie nájomnej zmluvy pre nás znamená, že si k nám zákazník vytvoril dôveryhodný vzťah a my sme uspokojili jeho obchodné požiadavky.“

Túto transakciu sprostredkoval Tom Listowski, Associate Director a Head of the Industrial Department spoločnosti CB Richard Ellis v Poľsku.

ProLogis Park Poznaň II je strategicky umiestnené distribučné centrum zahŕňajúce sedem budov s celkovou rozlohou 120 000 m2 moderných skladovacích a kancelárskych priestorov. Park je situovaný asi 15 kilometrov západne od centra Poznane. Jeho strategická poloha blízko medzinárodnej diaľnice E30 dovoľuje rýchly prístup nielen do poznaňského regiónu, ale tiež do celého Poľska a západnej Európy.

Medzi zákazníkov v ProLogis Parku Poznaň II patria: DHL, DSV, Flexlink, Fresenius, ITM Baza Poznańska, JAS FBG, Lekkerland, Lidl, Philip Morris, Rohlig Suus Logistics, Solid Logistics, Sopro, Torfarm, Univeg a Wincanton.

ProLogis je so svojím portfóliom s celkovou rozlohou 3,7 mil. m2 (105 budov v 25 distribučných parkoch) popredným poskytovateľom distribučných nehnuteľností v Poľsku.

Prečítajte si aj

Back to top button